previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Fondsen/Sponsors/Crowdfunding

Voor de financiering van het project richten wij ons onder andere op fondsen, sponsors/partners en crowdfunding.

Fondsen

Diverse fondsen hebben hun waardering uitgesproken voor project S.E.A. De manier waarop wetenschap wordt gekoppeld aan kunst, de samenwerking met de wetenschappers van het NIOZ op Texel en de kunstenaarskeuze is van grote meerwaarde voor hen.   
Dit heeft geleid tot bijdragen van STIFT, Gemeente Texel, het Mondriaanfonds, het Prins Bernhard Cultuur Fonds en Leader. Wij zijn blij dat met deze stabiele basis het startsein van Project S.E.A kan worden gegeven op vrijdag 1 juni 2018 bij het NIOZ. 
Leader
Leader
het Prins Bernhard Cultuur Fonds
het Prins Bernhard Cultuur Fonds
Gemeente Texel
Gemeente Texel
STIFT Texel
STIFT Texel
Mondriaan Fonds
Mondriaan Fonds

Sponsors

Momenteel zijn wij actief op zoek naar partners en sponsors op Texel en daar buiten. Heeft u interesse of kent u potentieel geïnteresseerden neem dan contact met ons op. Bij de tab 'contact' treft u hiervoor een contactformulier aan. Wij gaan graag het gesprek met u aan. 
 
Sponsors bieden naast financiële steun ook ondersteuning door het verstrekken van producten en diensten. Met trots vermelden wij de sponsors die ons project ondersteunen. 
Een bijzondere vermelding voor onze Hoofdsponsor het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee. Zij is vanaf het eerste uur onze partner. Als hoofdsponsor biedt zij samenwerking met wetenschappers, ondersteuning vanuit afdeling communicatie en financiële ondersteuning.
NIOZ
NIOZHoofd sponsor
Carl Zeiss BV
Carl Zeiss BVBronzen sponsor
Waddenwier
Waddenwier
WEBJONGENS
WEBJONGENS
De Kastanjeboom
De Kastanjeboom

Crowdfunding

In november start ons crowdfundtraject. Via Platform ‘Voordekunst’ benaderen we door middel van sociale media particulieren sponsors. 

Draagt u Project S.E.A een warm hart toe en wilt u een financiële bijdrage leveren, dan kunt u ons berichten via ons contactformulier onder de tab 'contact'. Wij helpen u graag verder.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Geïnteresseerd in S.E.A?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Science Encounters Art

SEA Texel

Ruim 70 procent van onze aarde bestaat uit zee. Een onuitputtelijke bron van inspiratie. S.E.A brengt een ode aan de zee, door kunstwerken geïnspireerd op wetenschap op Texel te realiseren.

Contact informatie

Project SEA
Pontweg 19
1797 SN Den Hoorn, Texel
E-mail:

Please publish modules in offcanvas position.